“Ερωτική ενδελέχεια” η νέα ποιητική συλλογή της Θάλειας ΟλάνθηΗ Θάλεια Καραμητσοπούλου, και επί το ποιητικότερον Ολάνθη, μετά το ντεμπούτο της στην ποίηση με τη συλλογή της «Δρόμοι και Νύχτες», επανέρχεται δριμύτερη με μία ολόκληρη τριλογία, την «Ερωτική Ενδελέχεια».

Το πρώτο μέρος έχει ήδη κυκλοφορήσει και ακολουθούν σύντομα, όπως η ίδια υπόσχεται, και τα επόμενα δύο μέρη.
Στη νέα της συλλογή, η ποιήτρια εξωτερικεύει για μία ακόμη φορά τον υπέροχο κόσμο που κρύβει μέσα της, με μουσικούς στίχους, όπου φωλιάζουν, και από όπου αναδύονται ο έρωτας, το συναίσθημα, το πάθος.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια της έκδοσης (εξώφυλλο, σελιδοποίηση, γραφικά, κλπ.) είναι του Δημιουργικού Γραφείου Public Graphics του Γιώργου Πολίτη, ο οποίος για ακόμη μία φορά μας εκπλήσσει με την έμπνευση και τις καλλιτεχνικές επιλογές του.
Το βιβλίο διατίθεται από την ποιήτρια, και βρίσκεται και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου.
Τέλος, να σημειώσουμε πως ένα από τα λυρικότερα ποιήματα από το πρώτο βιβλίο της Θάλειας «Δρόμοι και Νύχτες», με τίτλο τα «Φώτα» έδωσε το ερέθισμα στον Άρι Αντάνη που ασχολείται και με τη μουσική σύνθεση. Μη αντέχοντας στον πειρασμό, ο Άρις μελοποίησε το ποίημα και το τραγούδησε με την κιθάρα του.

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Θάλεια Ολάνθη says:

    Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου άνετε και με φιλοξενείτε
    προβάλλοντας την ποίηση μου.
    Θάλεια Ολάνθη

Σχολιάστε