Εντυπωσίασαν οι εκθέσεις των φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών Φλώρινας και Θεσσαλονίκηςkalon7Η εξαιρετική δουλειά αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών-Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται για τελευταία ημέρα απόψε από τις φοιτήτριες (Νάκου Αλεξάνδρα, Παπαδάκη Μαρίνα, Πλαγκέτη Ανδριάνα) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πόρου με ώρες λειτουργίας 8.00΄μμ-11.00΄μμ. Δείτε το βίντεο:

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την πραγματικά εξαιρετική έκθεση που έστησαν και παρουσίασαν πτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας.
kalon2Οι φοιτητές και απόφοιτοι της σχολής τίμησαν το νησί μας παρουσιάζοντας μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις που έχουν γίνει ποτέ στον Πόρο. Συνομίλησαν με το κοινό, αναλύοντας το έργο τους σε μια μοναδική προσέγγιση της καλλιτεχνικής θεώρησης και πράξης τους με την ματιά των θεατών. kalon1Η επαφή κοινού και καλλιτέχνη μεσα από τη θέαση, ανάλυση και τελικά βίωση των έργων βοήθησε τους επισκέπτες της έκθεσης να δουν από καινούρια οπτική γωνία την τέχνη και μέσα από αυτόν τον διάλογο με τους δημιουργούς καταργήθηκε κάθε απόσταση, φέρνοντας ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά στην έννοια του πολιτισμού και της δημιουργίας. kalon3Τα εγκωμιαστικά σχόλια των επισκεπτών της έκθεσης δικαίωσαν τελικά την όλη αυτή -πρωτόλεια- προσπάθεια. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συμμετέχοντες δημιουργούς με την ελπίδα να τους ξαναδούμε σύντομα.

kalon5Συμμετείχαν κατ αλφαβητική σειρά:
Δημοπούλου Μάρα
Καραμανίδης Γιώργος
Κεραμαρίδης Καλλίνικος
Κούκκος Μανώλης
Μανέττα Ευαγγελία
Παπαμιχαήλ Αγγελική
Σαμαρά Άννα Μαρία
Σαμουηλίδου Βίκυ
Σπίνουλα Ίριδα
Σχορετσανίτη Ράνια.
Σχολιάστε