Γλέντι με την Αθηναϊκή Κομπανία στον Πόρο (video)Ικαριώτικο πανηγύρι θύμιζε η παραλία του Πόρου εχθές 1/9. Η διάσημη Αθηναϊκή Κομπανία ανέβασε το κέφι των ποριωτών και των επισκεπτών ψηλά στο επιβλητικό φεγγάρι, με λαϊκά και ρεμπέτικα αγαπημένα τραγούδια.
Ποριώτες και ξένοι, αγκαλιασμένοι χόρευαν χασαποσέρβικο στους ξέφρενους ρυθμούς της πολυμελούς ορχήστρας. Τραγούδια σε στίχους Μανώλη Ρασούλη, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Μάρκου Βαμβακάρη, του ποριώτη Μπαγιαντέρα και πολλών άλλων μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, κράτησαν το γλέντι μέχρι τη 1 τη νύχτα.
Οι μοναδικοί δυσαρεστημένοι της βραδιάς, οι εστιάτορες της Πούντας που έβλεπαν τους πελάτες με το κιάλι.
Τη συναυλία της Αθηναϊκής Κομπανίας στον Πόρο, διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Νήσων, μαζί με το Δήμο Πόρου, στο πλαίσιο του πολιτιστικού ταξιδιού στα νησιά.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης says:

  ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο γίνονται κάθε καλοκαίρι όλες αυτές οι φιέστες…

 2. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Εγώ έχω καταλάβει. Όταν ήρθε η Μαριώ με την κομπολόγα και τα μαστουροτράγουδα και πήρε για ένα βράδυ 10000 ευρώ, και ο Μίμης Πλέσσας 100 χρονών, τα ίδια, ποιος τα ενέκρινε όλα αυτά; Ο γνωστός… Νομάρχης της Συμφοράς.
  Τα λέγαμε και τότε και μας απαντούσανε: Αυτούς τους έστειλε εμείς τι να κάναμε; ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙΤΕ. Αυτό να κάνατε. Γιατί νομίζετε ότι φτάσαμε ως εδώ;
  Λοιπόν το κακό προφανώς συνεχίζεται. Και ένα ερώτημα: Γιατί επιλέχτηκε η Αθηναϊκή Κομπανία και όχι η Τροιζηνιακή; Αυτό μάλιστα, θα το καταλάβαινα.
  Ποια είναι η λύση; ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Αλλά εδώ πήγανε άνθρωποι στην αναθεματισμένη πλάκα των 2 βρεττανών που ζωγράφιζαν ναύτες, δεν θα πήγαιναν τσάμπα εκεί; Κι όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος μαζεύει τη σάρα και τη μάρα κάθε Σάββατο και παίρνει του κόσμου τα λεφτά από την ΕΡΤ που πληρώνουμε εμείς, γιατί έχει τόση θεαματικότητα;
  Φταίμε κύριοι για τα δεινά μας. Και μας δουλεύουν οι επιτήδειοι. Αυτά που σχολίασε ο Γιάννης πιο πάνω, δεν έπρεπε τουλάχιστον να τα σχολιάσει και κάποιος επίσημος; Ενας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, να πούμε. Αυτή μάλιστα, είναι αντιπολίτευση.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. Όχι φλου.
  Τι τα γράφουμε; Χαμένος κόπος.
  Καλό Φθινόπωρο
  Α.ΑΝΤΑΝΗΣ

 3. Γιάννης says:

  Την ώρα που οι συμπαθέστατη κομπανία διασκέδαζε τους παραθεριστές του σαββατοκύριακου λίγο πιο πέρα κάποιοι μαγαζάτορες έπαιζαν κρυφτούλι με τους αδιαφθορους της κρατικής μαφίας….όχι αυτό δεν είναι τραγούδι είναι η τρύπια στέγη μιας παραγκας…

Σχολιάστε