“Αναζητώντας τον Πόρο”: Ομαδική έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας μέχρι τις 25 ΑυγούστουΦωτογράφοι και ζωγράφοι του νησιού αναζητούν τον Πόρο. Ματιές και παρατήρηση σε ένα γνώριμο και αγαπημένο τοπίο, με το φως να εναλλάσσεται από ώρα σε ώρα και από εποχή σε εποχή.
Με την παρουσία πολύ κόσμου, την Τετάρτη 9 Αυγούστου έγιναν στο ισόγειο του Δημαρχείου (παλιό ταχυδρομείο) τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας και ζωγραφικής με τίτλο “Αναζητώντας τον Πόρο” που αποτελεί ένα οδοιπορικό στον Πόρο και την Τροιζηνία.


Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Poros Arts Festival 2017 και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Αυγούστου.
Πρόκειται για μια έκθεση που πρέπει να την επισκευθούν όλοι και να θαυμάσουν την αναζήτηση του Πόρου μέσα από την ματιά ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών.
Δείτε ποιοι συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση στην παρακάτω αφίσα.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ.ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Σας παρακαλούμε να μας επιτρέψετε να υποβάλλουμε ταπεινά τα εύσημα και την ευαρέσκειά μας για την άριστη πρωτοβουλία, καθώς και τις ευχαριστίες μας προς τους εμπνευστές και συντελεστές γενικώς και ιδιαίτερα, στους ζωγράφους, φωτογράφους και καλλιτέχνες και βέβαια στο Δήμο Πόρου και τον συντοπίτη μας κ. Νίκο Παύλου, για την επιμέλεια της εκδήλωσης, την πολύ ωραία αφίσα και το μεράκι που τον διακρίνει πάντοτε, ώστε να συντελεί ενεργά στην τέχνη και τον πολιτισμό του νησιού μας.
  Ευχές για υγεία και οράματα προόδου
  Καλή επιτυχία
  Με τιμή
  ΑΡΙΣ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ
  arimari@otenet.gr

Σχολιάστε